At passe andre menneskers kæreste familiemedlem,hunden eller katten. Er en tillidssag, som vi her på Bakkevang er glade for at få lov til.

Så vi vil derfor gøre vores til at det bliver en behagelig oplevelse for mennesker og kæledyr,at komme til Bakkevang.

Her på Bakkevang sætter vi kæledyret i centrum, og ud fra dens adfærd tilrettelægger vi pasningen.

På Bakkevang sætter vi ro og kærlig pleje højst, så du roligt kan nyde din ferie, medens din bedste ven nyder sin. 

Skulle kæledyret under ophold blive syg, kontakter vi kæledyrets egen læge. Dette for ejers regning.

Vi glæder os til også passe din bedste ven 🙂

                                    

Intet for stort og intet for småt på Bakkevang har alle hunde og katte det godt.

TIL KATTEN TILBYDER VI :

Vi har seperat lun kattestald, der er velisoleret, lys og venlig. Her har kattene fred og ro, med dæmpet musik hele dagen. Alle bokse er fra gulv til loft med klatretræ. Kattene kan komme ud i frisk luft i løbegård hver dag, efter ejers ønske.

der står selvfølgelig frisk vand og tørfoder(kvalitetsfoder fra sportsmans pride, gilpa eller fromm, det er foder din kat synes om ) til katten. Ønskes der serveret vådkost/rejer eller andet skal dette medbringes 

 

TIL HUNDEN TILBYDER VI:

Vi tilbyder en dejlig lun lys og velventileret hundestald. Der er gulvvarme i boksene. Boksene er fra 6 m2 og op, med fast plade (1,20 meter) i siderne for at undgå træk og mindske smittefare. Hundene slipper også hermed for nedstirrende blikke fra de andre hunde. medbring selv tæppe/kurv til hunden at ligge på eller køb et tæppe(pris: 20 kr.). I stalden spilles musik fra 07.30 til kl. 21.30.

Hundene bliver luftet i  løbegårde ca. 4 timer dagligt, med blød sandbund og græs, i lukket overdækket miljø (8 stk* 16 m2), og åbent miljø(6 stk* 16m2, 3 stk* 25-30m2), samt en stor løbegård på 360m2, hvor hunden kan lege.

Der står selvfølgelig frisk vand hele tiden , der bliver serveret morgen og aftens mad (kvalitetsfoder fra sportsmans pride, gilpa , eller fromm, det er foder din hund synes om)

For gåture med mere, se prisliste.